Γεύση από το Ε.Ρ. των SIRIUS

Με σύμμαχο τον «τελευταίο άγγελο», η ελληνική heavy/power metal μπάντα, Sirius, δίνει στο κοινό της μια γεύση από το ΕP τους, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών.

Με τίτλο «The Last Angel», το πρώτο δείγμα που φτάνει στα αυτιά μας, μας κάνει αυτόματα να συνειδητοποιήσουμε πως πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη προσπάθεια όπου οι Sirius καταθέτουν όλο τους το «είναι».

Οι Sirius είναι ένα heavy/power metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Νάπα στα τέλη του 2007. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν ενεργή παρουσία σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όπως Texas Summer Festival, Park Festival. Οι επιρροές τους κυμαίνονται ανάμεσα σε Gamma Ray, Grand Magus και Dream Evil. Μετά από την αναζήτηση των κατάλληλων μελών, ηχογράφησαν το πρώτο τους EP album, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. O δίσκος με τίτλο “Wings Of Fire” ηχογραφήθηκε στα Made In Hell Studios από τον David Prudent. Την επιμέλεια του artwork ανέλαβε ο Γιάννης Νάκος – Remedy Art Design, ενώ το λογότυπο της μπάντας δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Αναστασόπουλο.

Dimitris Napas – Lyrics
Dimitris Napas – Vocals/Lead & Rhythm Guitars
Dimitris Stathopoulos – Rhythm Guitars/Backing Vocals
Dimitris Simiakos -Bass/Backing Vocals
Nick Samios – Drums & Percussion

Να σημειωθεί πως οι Sirius θα βρίσκονται στο Under The Quarry Festival, το οποίο θα λάβει χώρα στο Άλσος Βεΐκου, στις 26 Αυγούστου.