Το μελάνι έρεε άφθονο και τα μηχανάκια είχαν πάρει φωτιά.  Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που ήρθε στο νου μου όταν πέρασα μια βόλτα την Παρασκευή από το 11ο International Athens Tattoo Convention στο  Γήπεδο Tae Kwon Do (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου).

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες από όλο το κόσμο, είχαν πιάσει δουλειά πάνω στα κορμιά πολλών τυχερών επισκεπτών που δεν έχασαν την ευκαιρία να “χτυπήσουν” το tattoo της αρέσκειας τους γνωρίζοντας από κοντά τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Μπορεί την πρώτη μέρα το γήπεδο του Tae Kwon Do να μην ήταν γεμάτο, αλλά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου ήταν ότι θα συμβεί το αδιαχώρητο.

Ακόμα και για τους επισκέπτες που δεν είχαν κανονίσει να κάνουν κάποιο tattoo, νομίζω ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν ιδέες μέσα από τα χιλιάδες σχέδια που ήταν διαθέσιμα για να δει το κοινό ή ακόμα να κουβεντιάσουν με τους καλλιτέχνες οι οποίοι ήταν πρόθυμοι  να σχεδιάσουν την ιδέα ενός επισκέπτη εκείνη την στιγμή.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλάμβανε μία σειρά από happenings όπως graffiti shows, skate & bike shows, διαγωνισμούς καλύτερου tattoo ανά κατηγορία, και άλλα πολλά.

Την Παρασκευή, προς το τέλος της ημέρας, οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά 2 σχήματα της ελληνικής σκηνής. Τους Alternative Rockers «719 The Band» και τους εκρηκτικούς «Kollektiva».

Τα λόγια περιττά, οι φωτογραφίες του Hard Music μιλάνε από μόνες τους…

Photo Gallery:

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος